Medarbetarna är vår styrka

Medarbetarna är vår styrka

Från och med i maj i år tar Etcon Fastighetsteknik AB över fastighetsdriften av Mall of Scandinavia i Solna. Service och drift kommer att skötas av ett bolag med medarbetarna i fokus.

Sedan starten 2010 har man på Etcon Fastighetsteknik specialiserat sig på styrservice samt skötsel och förvaltning. Bolaget är en del av Etcon gruppen, med sammanlagt 80 anställda, och ansvarar för koncernens eftermarknad. Bolaget har haft en fantastisk expansion de senaste tre åren, något som bolagets vd, Björn Granqvist tillskriver sina medarbetare.

– Vår framgång bygger på att våra medarbetare är bäst i branschen på att kombinera teknik och service, bäst medarbetare vinner, helt enkelt.

Att ta ansvar för Mall of Scandinavia och utveckla nya lösningar är en utmaning man ser fram emot. Bolaget expanderar kraftigt och attraherar ständigt nya engagerade medarbetare med hög teknisk kunskap.

– Vi söker ständigt engagerade och nyfikna medarbetare som liksom vi tycker om att ta ansvar och som arbetar både självständigt och i team.

De anställda erbjuds kontinuerlig fortbildning inom företaget där personlig utveckling står i fokus.

– Vår styrka är alla våra fantastiska medarbetare och sammanhållningen inom företaget. Vi står för en sund företagskultur och är måna om företagets värderingar. Medarbetarna är alltid prioriterade vilket skapar ett bra arbetsklimat där alla känner sig inkluderade. Vi har de bästa förutsättningarna att ta oss an Mall of Scandinavia och ser fram emot uppgiften som erbjuder ytterligare utvecklingsmöjligheter för vårt bolag, avslutar Björn Granqvist.